Lézer munkák

Nagyméretű lézergravírozó gép a Dekor-Land Kft-nél!

 

Cégünk 2007-től nagyméretű lézervágógéppel rendelkezik, segítségével egyedi megjelenésű tárgyak készítését vállaljuk rövid határidőre.
Folyamatosan fejlesztett gépparkunk lehetővé teszi, hogy szinte minden típusú anyagot megmunkáljunk.

Az alapanyag lehet fa, plexi(acryl), bőr, textil, üveg, kő, kerámia, vagy védőréteggel bevont fémfelület, ezek gravírozását valamint némelyik vágására is képes a számítógéppel vezérelt lézergépünk.

A Trotec Speedy-500 nagy munkaterületű, kiemelkedő gravírozási és kivágási sebességű lézeres gravírozó- és vágógép. Tágas munkatere 1270 x 710 mm területű, (1400 mm széles anyag fogadására képes), bőséges teret nyújt a szokásos standard lemezméretek kezeléséhez. A Speedy-500 (az első Magyarországon ) lézergép teljes méretben megmunkálja a speciális kétrétegű gravírtáblákat (1220 x 610 mm) . Amikor szükség van rá hosszú, túlméretes lemezek is lezer_gravirozasmegmunkálhatók az elől és hátul is nyitható munkatérnek köszönhetően. A cserélhető munkaasztalok a legtöbb kivágási és gravírozási feladat megoldására tervezték. Nagyméretű forgatóberendezésünk segítségével henger alakú tárgyakra is képesek vagyunk gravírozni.

Ötleteit megtervezzük, megvalósítjuk, tekintse meg munkáinkat a Referenciák menüpont alatt.

Modern CO lézer típusú berendezésünk nagy sorozatszámú termelést tesznek lehetővé, de vállaljuk egyedi igények szerinti kis tételek elkészítését is. A számítógép vezérelt gravírozógép segítségével nagy felbontású és kiváló minőségű grafikákat, képeket és feliratokat tudunk készíteni a kívánt tárgyakra. Kérés esetén vállaljuk az ajándéktárgyak beszerzését vagy segítünk az ötletadásban.

Gravírozással kapcsolatos kérdéseivel forduljon munkatársunkhoz telefonon vagy email-ben!

 

Referenciák megtekintése