Bélyegző készítés

ÚJDONSÁG!

Lézeres bélyegzőkészítés, akár SZÍNESBEN is!

Printy Line

A világ legnagyobb számban értékesített önfestékező bélyegzője!
Kompakt, modern, a kornak megfelelő, ergonómikus design és számos technikai újítás teszik az új Printyt teljessé. Újszerű, puha műanyag borítás teszi a termék fogását még finomabbá. A beépített Click-Out (cserepárna kioldó) gomb gondoskodik az egy mozdulatra történő könnyed és tiszta párnacseréről.
Számtalan felhasználási lehetőség.

Név vagy címbélyegző, magán vagy céges felhasználás, a Printy Line valamennyi alkalmazáshoz a megfelelő terméket tudja nyújtani.printyline

Legnépszerűbb típusaink:

  • Trodat Printy 4911, Textplatte 38 x 14 mm
  • Trodat Printy 4912, Textplatte 47 x 18 mm
  • Trodat Printy 4913, Textplatte 58 x 22 mm

Professional Lineprofessionalline(1)

Keményebb, mint az élet…
A Professional Line (Profi) a leghosszabb élettartalmú bélyegzők tartós, kemény igénybevételre. Mindegy, hogy egy bankfiókban, a postán, az orvosnál, a raktárban vagy az irodában használják, a fémházas önfestékező bélyegzőnk valamennyi esetben tökéletesen megállja a helyét.
Acél váz és kemény műanyag borítás valamennyi alkotórészében, átgondoltság a minőségben és a designban, ezek adják a bélyegző vezető-pozíciójának előfeltételeit.

Az ÉLETTARTAMVIZSGÁLAT – ellenőrzi a minőséget több százezer erőteljes lenyomással történő leütésnél.
A TÖRÉSTESZT – alátámasztja valamennyi Professional Line termék törésbiztonságát.

Twin / Goldringtwin2 twin

TWIN = Bélyegző és toll egyben
Egyetlen kézmozdulattal bélyegzőből tollá alakítható Vagy fordítva? Mindegy, hogyan forgatja a Twint, az bármely irányban működik. Attraktív designjának és innovatív működésének köszönhetően a Twin kiválóan alkalmas ajándéknak bármilyen alkalomra. Nagy szitázható, tamponozható, gravírozható felületeinél fogva kiváló céges ajándék is lehet! A bélyegzővel megadhatja címét, mobilszámát, e-mailjét, de használhatja aláírás bélyegzőként is.

GOLDRING – Exkluzív tollak bélyegzős funkcióval
Minderről meggyőzhet minket az időtlen design és a termék megbízhatósága. A felhasznált alapanyagok, a nemesfémek és az acél, valamint a mechanika mind-mind megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Bélyegzővé alakításához egyszerűen csak a szár felé toljuk a kupakot. Megfordítjuk a tollat és bélyegzünk. A Goldring bélyegzős tollak elegáns és stílusos ajándékok annak, akik szeretik az igazi különlegességeket.

Mobil Marker

A hordozható zsebbélyegző

mobilarker(1)

Kis méreténél fogva – alig nagyobb egy öngyújtónál – könnyen és kényelmesen vihető bárhová, és valamennyi zsebbe és táskába „passzol”.
A praktikus rögzítő klipsz segítségével gyorsan betehetjük és rögzíthetjük akár a zakó vagy a nadrág zsebébe. Utazóknak ideális!
A Mobile Markernek nincs különálló alkatrésze, így nem is veszíthetjük el külön azokat.
A lenyomat mérete 5 sor szöveget tesz lehetővé.
Beépített cserepárna gondoskodik a tiszta és tökéletes lenyomatról.

Legnépszerűbb típusaink: 

  • Mobile Printy 4911, Textplatte 38 x 14 mm
  • Mobile Printy 4912, Textplatte 47 x 18 mm
  • Mobile Printy 4930, Textplatte 30 x 30 mm