Reklám – Lézer

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS

A világ legnagyobb számban értékesített önfestékező bélyegzője!
Kompakt, modern, a kornak megfelelő, ergonómikus design és számos technikai újítás teszik az új Printyt teljessé. Újszerű, puha műanyag borítás teszi a termék fogását még finomabbá. A beépített Click-Out (cserepárna kioldó) gomb gondoskodik az egy mozdulatra történő könnyed és tiszta párnacseréről.
Számtalan felhasználási lehetőség.

Tovább a bélyegzőkhöz

LÉZERGRAVÍROZÁS, LÉZERVÁGÁS

lezergravirozas2007 ben vásárolt Speedy 500, 80 W, CO2, gépünk, nagyformátumú gépünket Magyarországon elsőként helyeztük üzembe !
A nagyméretű asztalának (1250 x 700 mm munkaterület) és a hátsó ajtó kinyithatóságának köszönhetően, 1470 mm széles munkadarabot is be lehet helyezni úgy hogy az a gépből kilóg így akár 3 méteres munkadarabbal is lehet dolgozni.

Referenciák megtekintése

TEXTIL FELIRATOZÁS

Póló – sport – munkaruházat feliratozása akár egy darabtól, többszériás munkákig. A feliratok vagy grafikák lehetnek egyszínűek, vagy akár színátmenetesek is. Segítünk a kívánt ruhanemű beszerzésében is, katalógusból kívánságra rendelhetők, fazon, méret és szín kiválasztásával.

Hőpréssel, termotranszfer eljárással történő feliratozással akár egy-két darabot is feliratozunk nagyon rövid idő alatt, akár több színnel is. Különleges hatású transzferfóliákkal, csillámos, mintás, különleges hatású, fényvisszaverő és akár világító feliratokat, grafikákat is tudunk készíteni. Különleges egyedi, akár művészi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

Referenciák megtekintése

REKLÁMTÁBLÁK

Számítógépes betűkivágással, és az ezáltal megvalósítható cégtáblák, feliratok, dekorációk elkészítését és kivitelezését vállajuk. Fontos számunkra a minőség, ezért csak a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, amely garanciát biztosít a megrendelő számára.

A fóliával történő dekoráció előnye, a figyelemfelkeltés (a színek helyes kombinációjával), illetve a mobilitás, mivel szinte nyom nélkül eltávolítható. A kivágott fólia elhelyezhető üvegen, autón, sima felületű műanyagon, stb.

Reklámtábla esetén a megrendelő választhat, hogy milyen tábla szolgáljon a felirat alapjául. A leggyakoribbak a különböző vastagságú PVC-k, de van lehetőség plexi, illetve alumínium tábla választására is, amely jobban ellenáll a külső környezet hatásainak, de ez egyértelműen magasabb költséget eredményez.

Referenciák megtekintése

FÉNYREKLÁM

A leglátványosabb reklámeszköz! Vállaljuk komplett fényreklámok tervezését, kivitelezését, nagy méretben is.

 

 

Referenciák megtekintése

 

JÁRMŰDEKORÁCIÓ

Vállaljuk gépjárművek alkalmi és tartós dekorálását. Tartós dekorálásnál a fólia közvetlenül kerül a járműre, ezáltal ellenáll a környezeti hatásoknak, illetve a mosásnak is. Kérhető mindez mágnesfóliára is, mely bármikor egy mozdulattal eltávolítható, feltehető.

Ezt főként egyenes felületre történő alkalmazásnál ajánljuk. Az ablakokra olyan különleges fóliát is felteszünk, melynek külső oldalán színes fénykép látható így az autóba be nem látni, és mágis az autóból szinte tökéletesen kilátni.

Referenciák megtekintése

HÁLÓ / MOLINÓ kül- és beltéri mobil transzparensek (DTP)

Cégünk vállalja óriás hálók, molinók megtervezését és kivitelezését rövid határidővel! E reklámeszközök hatalmas méretük mellett szabadságot is nyújtanak a megjelenítés terén, hiszen színes kép, vagy akár fotó is nyomtatható rájuk. Emellett fontos megemlíteni könnyű alkalmazhatóságát (kültéren és beltéren egyaránt), szállíthatóságát, és tárolását. Nem utolsó sorban könnyű alkalmazhatósága miatt engedélyhez NEM kötött reklámeszköz!

Referenciák megtekintése

HAB-, HUNGAROCEL VÁGÁS

Vállaljuk formák hungarocelből történő vágását, melyeket főként négyfelületű tűzfalak dekorálására ajánljuk. Előnye a 3 dimenziós hatás, melyet maximum 2 színnel tudunk szinezni. A hungarocel dekoráció fix rögzítése és nagy mérete miatt, a műemlék jellegű épületek esetén engedély kötelesek!

 

Referenciák megtekintése

DÍSZÍTÉS, DEKORÁLÁS

A cég neve is sejteti, hogy másik erősségünk a díszítés, dekorálás! Vállaljuk minden nemü rendezvény helyszínének díszítését. Fontos számunkra a minőség, ezért hozott alapanyagból dolgozunk, melyet bolti áron adjuk! Általános dekoráció, Esküvői dekoráció.

 

Referenciák megtekintése